Zwangerschapsmassage


 

De zwangerschap is een bijzondere maar ook spannende tijd. Er gebeurt in een korte tijd veel in je lichaam. Hormonen, spieren en gewrichten veranderen. Deze veranderingen spelen een grote rol in het dagelijks leven. Naast gezonde voeding is ontspanning ook een heel belangrijk onderdeel in de zwangerschap. Stress en lichamelijke klachten zijn niet goed voor moeder en kind. Door middel van een ontspannen zwangerschapsmassage kun je stress en lichamelijke klachten verminderen.

 

Tijdens een zwangerschapsmassage lig je als zwangere vrouw in een half-liggende houding op je rug op de massagetafel, en je neemt plaats op een heerlijk warm waterkussen.

Dit warm waterkussen zorgt ervoor dat de spieren in je rug kunnen ontspannen. Maar nog een fijn voordeel van het warmtekussen is dat ook dat de rug gemasseerd kan worden terwijl de vrouw niet van houding hoeft te veranderen. 

Een zwangerschapsmassage is een ontspannen massage van top tot teen. Een ware weldaad voor het lichaam. 

Wist je dat:

- Je al een massage kan ontvangen vanaf 15 weken van je zwangerschap tot aan je bevalling. 

- Je niet te lang moet wachten voor het maken van een afspraak voor een massage. Plan al eerder een afspraak voor bijvoorbeeld in je verlof, dit om teleurstellingen te voorkomen. 

- Het is handig om voor de massage een string of klein broekje aan te trekken, en het fijn is om te kiezen voor makkelijke kleding i.v.m aan en uit kleden. 

- Je BH uit mag tijdens de massage, en je lekker een dekentje over je heen krijgt.

- Je sieraden thuis mag laten, of af mag doen voor de massage, ze anders in de weg zitten of onder de olie komen.

- Lichamelijke hygiëne voor de massage gewenst is.

- Je geen massage bij een hoge bloeddruk mag ontvangen, luister goed naar je lichaam of deze een massage aan kan.

- Je de afspraak af kan zeggen, kosteloos 24 uur van te voren, en dat ik helaas voor een niet nagekomen afspraak 30 euro in rekening breng. 

- Je ook 3 of 5 zwangerschapsmassages in kan plannen in je gehele zwangerschap

(wat een lekker vooruitzicht), en dat met korting!!

- Je ook een zwangerschapsmassage cadeau kan geven, hoe leuk is dat!?

- Je met je pinpas kan betalen in mijn praktijk.