Balance Pakketten


BALANCE IN JE VOEDING

Wil jij graag gezonder gaan eten maar je weet niet hoe? Wil jij graag hulp bij een opstapje naar een gezonder voedingspatroon? 

Samen bekijken we je huidige voedingspatroon, en voelen we samen aan waar je kan beginnen met kleine stapjes naar een gezonder voedingspatroon. Ik maak een passend plan waarmee jij aan de slag kan gaan, samen bespreken we hoe we dat gaan doen. 

 

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (60 min) + het bijhouden van eet-dagboek

- Consult (60 min) met presentatie van voedingsplan 

- Inclusief "Gezonde recepten inspiratie"

- Exclusief Workshop "Balans in de Keuken" Samen duiken we de keuken in en maken we een gezonde maaltijden zoals ontbijt of lunch. (€40,-)

 


BALANCE IN JE HORMONEN

Ervaar jij klachten in je maandelijkse hormonale cyclus? Voor of tijdens je menstruatie? Misschien heb je wel helemaal geen menstruatie of ben je na je bevalling nog steeds uit balans en heb je totaal geen energie meer om iets voor jezelf te ondernemen? Wanneer er teveel of te weinig van een bepaald hormoon in je bloedbaan aanwezig is kunnen hormonen uit balans raken. Hormonen hebben een belangrijke rol in allerlei lichaamsprocessen. Een hormonale disbalans kan lichaamsfuncties in de war brengen die invloed hebben op je maandelijkse cyclus en hoe jij je dagelijks voelt. Samen onderzoeken we je klachten en gaan we op zoek naar de oorzaak. Met het persoonlijk plan help ik jouw om weer lekkerder in je vel te voelen en mee te gaan in het ritme van je hormonen.  

 

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (60 min) met vragenlijst + bijhouden van eet-dagboek

- Consult (60 min) met presentatie van het persoonlijke stappenplan en doelen om weer lekker in je vel te komen en je hormonen de baas te zijn.

- 6 weken persoonlijke begeleiding via mail, telefoon en/of whatsapp

- 10% korting op supplementen van Vitakruid en Energetica Natura

 


BALANCE IN JE ZWANGERSCHAP

Je wil heel graag zwanger worden, of je bent zwanger maar wil deze graag fit en gezond ondersteunen. Ik kan je tijdens je zwangerschap begeleiden in een gezond voedingspatroon. Bepaalde voedingsstoffen zijn erg belangrijk voor jou als zwangere vrouw maar ook voor de ontwikkeling van het kindje in je buik. Ontspanning speelt een hele belangrijke rol in de zwangerschap. Met mijn tips, adviezen en fijne massages kun jij ontspanning helemaal toepassen om stress en lichamelijke klachten te verminderen. Dit allemaal voor een gezonde zwangerschap, een goede start voor jezelf als kersverse mama maar ook voor je kindje. In deze begeleiding neem ik je mee door je zwangerschap, behandelen we je zwangerschapskwalen en leer je zelf wat je eraan kan doen om je weer fit te voelen. Hoe je voeding en leefstijl in kunt zetten ter verbetering van je eigen gezondheid en die van je baby. Want het is belangrijk dat je baby de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, waardoor een gezonde ontwikkeling mogelijk is. 

 

Begeleiding tijdens de gehele zwangerschap!

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (60 min) + het bijhouden van een eet-dagboek 

- Consult (60 min) met daarin een presentatie van het zwangerschaps voeding & suppletie plan

- Tussentijds contact via telefoon en Whats App

- Inclusief 3 ontspannen zwangerschapsmassages 

- 10% korting op supplementen van Vitakruid en Energetica Natura