Balance TrajectenBalance Her"

"Het Op en Top Vrouw traject"

 

Ontdek het "Balance HER" op en top vrouw traject" 

Bij dit traject gaan we in op het belang van een gezonde vrouwelijke maandelijkse cyclus en gerichte vrouwelijke selfcare.

Voedingskeuzes, leefstijl en omgevingsfactoren spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van een goede maandelijkse cyclus.

Stap in een reis van zelfbewustheid, terwijl we samen werken aan het herstellen van jouw evenwicht om weer in balans te komen.

Dit traject is niet alleen essentieel voor de vruchtbaarheid maar ook een weerspiegeling van het algemene welzijn van jou als vrouw. 

 

Ook is een gezonde maandelijkse cyclus de basis voor een succesvolle conceptie. Het koesteren van een kinderwens is een prachtig verlangen, een gezonde conceptie legt het fundament voor de algehele gezondheid van je baby.

Tevens een investering in de toekomst die bijdraagt aan een goede voorbereiding op de zwangerschap, de start na de bevalling, het ouderschap en het welzijn van je toekomstige kindje. 

 

In deze begeleiding maak ik je bewust van het ritme van je hormonen, een gezonde leefstijl en creëren we samen een basis voor de bijzondere reis die voor je ligt.

 

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (90min)

- Consult (90min) met daarin een presentatie van jouw gezonde conceptie plan

- Begeleiding van 6 weken tijdens het traject via mail of whatsapp.

- 10% korting op de supplementen van Vitakruid en Energetica Natura. 

 

 


Grow & Glow

"Het zwangerschaps-traject"

 

Ontdek het “Grow & Glow Zwangerschapstraject”

Jouw persoonlijke reis naar een gezonde zwangerschap en een stralende start voor jou en je baby. In deze begeleiding richten we ons op essentiële aspecten zoals voeding, vitamines, beweging en ontspanning, omdat we geloven dat elke moeder het verdient om deze bijzondere periode in haar leven met volle gezondheid en welzijn te ervaren. Samen creëren we niet alleen een gezonde omgeving voor de groei van je baby, maar ook voor jouw eigen groei als moeder. Wil je graag een zwangerschap vol vitaliteit? Stap dan in deze unieke reis en geef zowel jezelf als je baby de gezonde start die jullie verdienen. Want hier begint niet alleen nieuw leven, maar ook een nieuw hoofdstuk in je leven.

 

In deze begeleiding neem ik je mee door je zwangerschap, leer ik je hoe je voeding en leefstijl in kunt zetten ter verbetering van je eigen gezondheid maar ook voor een goede start van je baby. 

 

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (90 min)

- Consult (90 min) met daarin een presentatie van het zwangerschap voeding & leefstijl plan

- Begeleiding tijdens je zwangerschap met tussentijds contact via mail en whats-App

- Inclusief 3 ontspannen zwangerschapsmassages 

- 10% korting op supplementen van Vitakruid en Energetica Natura

 


Blooming Mom

"Het moederschaps-traject"

Dit is een traject die je helpt met jouw reis naar vernieuwde energie met een regelmatige vrouwelijke cyclus. Verlang je weer naar hernieuwde vitaliteit en een goede hormonale balans na je zwangerschap? Dan is dit traject speciaal ontworpen voor jou. Een bloeiende moeder die klaar is om haar energie terug te vinden en haar hormonen te herstellen. 

 

In dit traject investeer je in jezelf en in de bloei van het moederschap. Ontdek methodes om je energie en je hormoonbalans te herstellen, en focussen we ons op jouw individuele behoeftes en doelen zodat je volop kunt genieten van het moederschap.

 

Dit aanbod bestaat uit:

- Intake gesprek (90 min)

- Consult (90 min) met daarin een presentatie van het zwangerschap voeding & leefstijl plan 

- Begeleiding van 6 weken tijdens het traject via mail of whats app.

- 10% korting op supplementen van Vitakruid en Energetica Natura