Visolie


Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.

Minimaal 2x per week vis eten en visolie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van.

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Waarom? Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd.

 

Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

- betere slaap

- betere concentratie

- betere opname vitamines/mineralen

- betere sportprestaties

- mooiere huid/haar conditie

- minder stemmingswisselingen

- een sterker immuunsysteem

 

Gedurende de evolutie maakte ons brein een enorme ontwikkeling door. De brainfoods uit vette wilde vis (omega 3-vetzuren, jodium, selenium en zink) speelden hierin een belangrijke rol.

Sinds de agrarische revolutie zijn we het land in getrokken en hebben we afscheid genomen van de zee. Hierdoor is de consumptie van zeevoedsel (omega 3-vetzuren) enorm gedaald. Tegelijkertijd is de consumptie van granen (omega 6-vetzuren) enorm gestegen. Met tot gevolg dat we te weinig omega 3-vetzuren binnenkrijgen en de balans tussen omega 3-vetzuren en omega 6-vetzuren zoek is.

 

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk vis-vetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn vis-vetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling) 
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein) 
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg. 
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen. 
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

Hieronder kunt u de producten van Eqology bestellen zoals de visolie, vitamine D3/K2 of collageen:

Visolie

€74,- de eerste maand, daarna €37,- per maand.

Dit is een abonnementsvorm voor minimaal 6 maanden.

Je kan starten met 2 flesjes Eqology visolie voor €74,- + €4,90 verzendkosten (eerste maand heb je dubbele dosis nodig voor vullen van cellen). Daarna betaal je €37,- + €6,90 verzendkosten.

Vitamine D3/K2

€28,- per maand, excl €6,90 verzendkosten.

Dit is een abonnementsvorm voor minimaal 6 maanden.

Een anti-agingvitamine ter bevordering van gezonde botten en bloedvaten

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam dagelijks minstens 180 microgram nodig heeft voor maximale positieve effecten. K2+D3 bevat daarom 200 mcg, en 40 mcg vitamine D3 in iedere dagelijkse dosering in de vorm van 1 capsule.

Collageen

€39,- per maand + €6,90 verzendkosten

Dit is een abonnementsvorm voor minimaal 6 maanden.

Anti Age Collagen is een baanbrekend collageenproduct met toevoeging van matcha groene thee en duindoorn (Hippophae rhamnoides). Anti Age Collagen is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines.

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat een collageensupplement:

 • De productie van collageen door de huid stimuleert;
 • Rimpels ondieper maakt;
 • Binnen 8 weken zorgt voor een minder droge huid;

 

Vul het formulier hieronder in en druk op verzenden:
Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, easy peasy. Geen omkijken meer naar! 

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf opzeggen via de klantenservice van Eqology.